top of page

Kedves szavak

Király Viktor véleménye az esküvői fotósairól

Anita & Viktor

Villa Vitae

"Eszméletlen profi, megbízható és fiatalos csapat, nem csak szép fotókat készítenek, de minden lépésben ott vannak, ha kell bármiben segítség! Anitával nagyon meg voltunk elégedve... szóval... melegen ajánlom Őket, ha szeretnétek egy emlékezetes esküvőt..."

 

/Anita és Viktor/

Happ Olivér és Fazekas Lícia véleménye az esküvői fotósairól

Lívia & Olivér

Füred Hotel - BOTANIQ Turai Kastély

"Egy szolgáltatónál mindig csak utólag derül ki, hogy jól választottál, vagy sem! Ez az esküvőd alkalmával egyáltalán nem mindegy, hisz ezt nem tudod megismételni... A Duplák már a jegyes fotózásunk alkalmával bebizonyították számunkra, hogy “vérprofik”, így teljes nyugalommal indultam neki az esküvőnek, hogy a maximumot hozzák ki magukból és a készülő fotókból! Így is lett, csodálatos képeink lettek, boldogan nézegetjük a képeket azóta is! (A same day slide show-tól az egész násznép el volt ájulva... és miközben ezt az egyikőjük szerkesztette, a másik fotós ott volt velünk, így semmiről nem maradtak le) Köszönjük, hogy Ti voltatok ott a nagy napunkon!"

 

/Lívia és Olivér/

Zsófi & Gábor 0528.jpg

Sophie & Gábor

Bodrogi Kúria

"Még 4 hónap után is az esküvői fotóinkat csodálom! Egyszerűen nem tudok betelni velük. Zsenik a Duplák, ráadásul nagyon együttműködőek, segítőkészek és türelmesek is! Köszönjük mégegyszer Fiúk!!!"

/Sophie és Gábor/

_SZ_0588.jpg

Simika & Mathieu

Fisherman's Bastion - Spoon The Boat

"Thank you for being our photographers, we are so happy we chose you. You made us feel comfortable, happy and natural and most of the time we didn't even realize you were there - a good, professional sign of great photographers. Thank you from the bottom of our hearts!"

 

/Simika & Mathieu/

Kovács István Koko vélemélye az esküvői fotósairól

Szandra & Koko

Liszkay Borkúria

"Nagyon hálásak vagyunk, hogy közösen élhettük át életünk eddigi legszebb napját, mert Szabolcs és Szilárd nem csak mint fotósok, szolgáltatók, hanem, mint aktív résztvevők voltak jelen az esküvőnkön! A jegyes fotozástól, a készülődésen, kreatív fotókon, az est fénypontját jelentő sameday slideshown, hajnali bulizáson át egészen az eredmények átvételéig mindenért köszönettel tartozunk! Fantasztikus munka, kiváló megvalósítással, minőségi fotóalbummal és díszdobozos pendrive-val, melyek méltóképpen emlékeztetnek a Nagy Napunkra! Nyugodt szívvel ajánlunk Titeket mindenkinek, aki a tökéletesre vágyik, mert a DuplaExpo ezt képviseli..."

 

/Szandra és Koko/

Lilla & Matyi

Four Points by Sheraton

"Nagyon szépen szeretnénk megköszönni csodálatos munkátokat, imádtuk minden percét a fotózásoknak.
Kreativitásotok határtalan, szenzációs ötleteitek vannak. Mindig sok- sok nevetéssel, viccelődéssel telt az együtt töltött idő, picit sem éreztük magunkat feszélyezve előttetek!
Évek múlva is óriási örömmel fog eltölteni minket, amikor nézegetjük az általatok készített képeket. A legjobb döntés volt, hogy Benneteket választottunk, hogy életünk legszebb napját megörökítsétek!
"

 

/Lilla és Matyi/

Barbi & Laci

Horvátország - Split

"Minden várakozást felülmúlt a munkájuk. A profizmusuk, és az összhang közöttük, rámutatott arra a tényre, hogy mit is jelent az, amikor két szakember együtt dolgozik! Elképesztően csodás képek készültek. Mesébeillő a tengerparti fotó, amit a 15 fokos Adriában állva készítettek. Köszönjük a munkátokat!"

 

/Brem Család/

Suki & Frank

Fisherman's Bastion

"Can’t imagine how lucky we are to have Dupla Expo taking our prewedding shoot!!! We have so much fun during the shooting time! They are caring, giving us great suggestions and funny. And for sure the outcomes are stunning!!! We look Glamours yet natural. They are so talented & professional! Love them & the photos so much!!! The very best photography team in town !!!"

 

/Suki & Frank/

Anna & Peti

Varga-Tanya

"Kezdjük a rosszal: olyanok vagytok mint egy vallási szekta! Visszafogottan körbe udvaroltok, jó fejek vagytok, majd teljesen behálóztok és nem engedtek többé...

mikor lerakjátok az asztalra azt, úgy, ahogyan mi megkaptuk: Tökéletes!

Ez a DuplaExpoIZMUS!
Mi már a nyájhoz tartozunk és terjesztjük az igét!"

/Anna & Peti/

Alexandra&Ali_0166.jpg

Szandi & Ali

Gödöllői Királyi Kastély

"Szabi and Szili are a very talented and creative team.

It's been a real pleasure having them during the photoshoot. We all were amazed by their exceptional work. The engagement and wedding photoshoot were our very first sessions and the guys kept us calm and we felt very comfortable while working with them. I would certainly recommend them to anyone seeking professional photography.

Thank you Szabi & Szili for creating such memorable photos of our wedding that we can cherish till forever."

 

/Szandi & Ali/

Tuck & Rafa

Fritz Tanya

"Gyönyörűek a színek és a beállitások a fotókon, nagyon tetszett nekünk.

Talán említettük, hogy én magam is Kecskeméten nevelkedtem, ezért különösképpen örülök, hogy ilyen vérprofi hazai - kecskeméti - fotóstudiót sikerült találnunk..."

 

/Tuck & Rafa/

Rebeka & Laci

Margitszigeti Casino

"Dupla Expo!!! Számunkra olyanok voltatok mint a Dupla Dinamit 📸💣 olyat robbantottatok!!!
Csodálatos emlékeket örökítettek meg csodálatos minőségben! Ötletes, lenyűgöző fotók minden mennyiségben! Köszönjük nektek ezt az örök életre szóló csodálatos képválogatást 😉👍✌️"

 

/Rebeka és Laci/

Anita & Pisti

Four Points by Sheraton

"Mit kaptunk? Jó hangulatú egyeztetéseket, két rendkivül laza srácot, számos egyéb tanácsot, vicces készülődést, fergeteges sameday slideshowt, sok türelmet, profizmust és egy csapatot.., amit/akiket a szivünkbe zártunk! Nagyon köszönjük! "

/Anita és Pisti/

Máriás Sára és Szabó Gábor véleménye az esküvői fotósairól

Sári & Gabó

Park Hill

"A kialakult vírus helyzet miatt, csak egyszer tudtunk találkozni az esküvőnk előtt, így aggódtam hogy ismeretlenek leszünk egymásnak. Az első perctől kezdve teljes volt az összhang és a képeink is magukért beszélnek.

A legjobb döntés volt amikor Titeket választottunk! Köszönjük!"

/Sári és Gabó/

Dunai Misi - The wedding MC véleménye

Dunai Misi

The Wedding MC

"Két srác, két különböző habitus, két külön látásmód, de együtt is kiválóan működik a Szinergia. Tudnak és szeretnek is esküvői csapatban dolgozni. Ceremóniamesterként dolgoztam velük, mindenkinek ajánlom őket szeretettel. "

/Misi/

Csizmadia Péter véleménye a Dupla Exporól

Csizmadia Péter

Ceremóniamester

"A Szabolcs és Szilárd által egyedi szemlélettel elkészített fotóanyagban nem csak hogy meghökkentően jó fényképeket találni, de egy top10-et képtelenség kiválogatni - annyira egységesen fantasztikus az összes. Emellett szívvel-lélekkel dolgoznak, nagyon emberségesek és egyben kiváló beszélgetőtársak. Várom a következő közös munkát."

 

/Péter/

Lilla & Alex

Hallstatt

"Már egyetlen telefonnal készített képpel is meglepetést tudtak okozni! Így még izgatottabban várjuk álmaink képeit, ami nem kérdéses, hogy milyen csodálatosak lesznek. Hiszen elkísértek minket egy csodálatos helyre, ahol remek, baráti és kreatív hangulatban töltöttünk el egy napot! :) A legjobbak!"

 

/Lilla és Alex/

Iza & Krisztián

Prónay Kastély

"Nagyon örülünk, hogy Szabolcs anno megemlítette a nagyobb albumot. Nem volt kérdés; Izával szinte egyszerre csillant fel mindkettőnk szeme és egyből azt választottuk. Egy oldalon egy kép van, nagyon nagyok és részletesek. Akárhányszor vendégek jönnek, kirakjuk az albumot az asztalra és mindenki csak ámul milyen jó képek lettek. Mindenkinek ajánljuk a Dupla Expo-t és a hatalmas albumot, nem fogjátok megbánni! Nagyon szépen köszönjük Szabolcsnak és Szilárdnak hogy ilyen felejthetetlen emlékkel gazdagították életünket!"

 

/Iza és Krisztián/

Móni & Gábor

Manna lounge

"Nagyon hálásak vagyunk a fiúknak, a csodás képekért, a jó hangulatú fotózásokért, az autóban együtt töltött kilóméterekért és a profi hozzáállásért amitől a mi napunk még különlegesebb lett! Köszönjük!!"

 

/Móni és Gábor/

Judit & János

Duna Wellnes Hotel

"Hello srácok! Ti vagytok a legjobbak, eszméletlen jók a képek!!! Imádom mindet! A bulis képeken jót nevettem, a kreatív meg nagyon profi !"

 

/Judit és Jani/

bottom of page